Kunskapsbank

Här kan du fördjupa din kunskap gällande elbilsladdning & laddboxar.

Snabbladdare

Här kan du läsa mer om hur snabbladdare för elbilar fungerar. Vad kostar det och hur snabbt går det egentligen?

Lastbalansering

Om du är ute efter att köpa en laddbox kanske du stött på termen lastbalansering. Men vad är det egentligen och hur fungerar det?

Laddstolpar

Vad är en laddstolpe och vad är egentligen skillnaden gentemot laddbox? Här kan du kan du läsa mer om hur det ligger till.

Installation av laddbox

I denna artikel går vi igenom hur en installation av laddbox går till. Vad är viktigt att tänka på och vad kostar det?

Laddboxar typ 2

För dig som söker en laddbox med laddkabel typ 2 har vi här listat bra modeller och förklarar mer om hur det fungerar.

Ladda elbil hemma

När man har en elbil är det smidigt och praktiskt att kunna ladda den hemma. Men vad är viktigt att tänka på och hur fungerar det?

Laddbox till Tesla

Om du köpt en Tesla kanske du undrar vilken laddbox som passar din nya elbil bäst. Här går vi igenom vilka alternativ som finns.

Laddstation

Om du behöver ladda din elbil längs vägen är det praktiskt att kunna stanna vid en laddstation. Men vad kostar det och vad ska man tänka på?

Laddbox med dubbla uttag

Om du har två elbilar hemma kan det vara en bra idé att installera en laddbox med dubbla uttag. Här kan du läsa mer om vad som är viktigt att tänka på.

Ladduttag

När du ska köpa elbil kommer du inse att det finns olika typer av ladduttag. Men är det verkligen så krångligt som det låter?

Laddbox till Audi

Har du köpt en elbil från Audi och undrar vilken laddbox du ska välja? I denna artikel reder vi ut dina alternativ.

Laddstolpe i bostadsrättsförening

Många bostadsrättsföreningar ser nu över möjligheten att installera egna laddstolpar. Men hur fungerar det och vad bör man tänka på?

Ladda elbil i vanligt uttag

Många undrar om man kan ladda sin elbil hemma utan att ha en laddbox. I denna artikel går vi igenom nackdelarna med detta.

Laddbox till BMW

För dig som skaffat en elbil från BMW och letar efter en passande laddbox har vi tagit fram denna guide.

Laddbox till Volkswagen

Om du köpt en eldriven bil från Volkswagen och undrar vilka laddbox som passar får du i denna guide mer information.

Laddbox till Volvo

För alla som äger en elbil från Volvo och vill köpa en laddbox har vi i denna guide tagit fram all information som man kan tänkas behöva.

Laddkabel till elbil

När du ska köpa en laddkabel till din elbil finns det en del saker du behöver känna till. I denna artikel lär vi dig allt du behöver veta.

Laddkort till elbil

När du ska ladda längs vägen finns det en mängd operatörer som erbjuder laddkort, vilket möjliggör en smidig betalning för din elbilsladdning. I denna artikel kan du läsa mer om hur detta fungerar.

Ladda elbil med solceller

Kan man ladda en elbil med enbart solenergi? I denna artikel lär du dig mer om hur det fungerar när man vill kombinera en laddbox med solceller.

Laddstolpar till företag

Många företag vill du haka på elbilsrevolutionen genom att installera egna laddstolpar. Men vad bör man tänka på och vad kostar det?

Laddbox till Polestar

Om du köpt en Polestar och undrar vilken laddbox du ska köpa har vi i denna artikel samlat all information som du behöver.

Laddbox till Mercedes

För dig som köpt en laddbar bil från Mercedes har vi i denna artikel samlat all information du behöver gällande val utav laddbox.