Kunskapsbank

Här kan du fördjupa din kunskap gällande elbilsladdning & laddboxar.

Snabbladdare

Här kan du läsa mer om hur snabbladdare för elbilar fungerar. Vad kostar det och hur snabbt går det egentligen?

Lastbalansering

Om du är ute efter att köpa en laddbox kanske du stött på termen lastbalansering. Men vad är det egentligen och hur fungerar det?

Laddstolpar

Vad är en laddstolpe och vad är egentligen skillnaden gentemot laddbox? Här kan du kan du läsa mer om hur det ligger till.

Installation av laddbox

I denna artikel går vi igenom hur en installation av laddbox går till. Vad är viktigt att tänka på och vad kostar det?

Laddboxar typ 2

För dig som söker en laddbox med laddkabel typ 2 har vi här listat bra modeller och förklarar mer om hur det fungerar.

Ladda elbil hemma

När man har en elbil är det smidigt och praktiskt att kunna ladda den hemma. Men vad är viktigt att tänka på och hur fungerar det?

Laddbox till Tesla

Om du köpt en Tesla kanske du undrar vilken laddbox som passar din nya elbil bäst. Här går vi igenom vilka alternativ som finns.

Laddstation

Om du behöver ladda din elbil längs vägen är det praktiskt att kunna stanna vid en laddstation. Men vad kostar det och vad ska man tänka på?

Laddbox med dubbla uttag

Om du har två elbilar hemma kan det vara en bra idé att installera en laddbox med dubbla uttag. Här kan du läsa mer om vad som är viktigt att tänka på.

Ladduttag

När du ska köpa elbil kommer du inse att det finns olika typer av ladduttag. Men är det verkligen så krångligt som det låter?

Laddbox till Audi

Har du köpt en elbil från Audi och undrar vilken laddbox du ska välja? I denna artikel reder vi ut dina alternativ.

Laddstolpe i bostadsrättsförening

Många bostadsrättsföreningar ser nu över möjligheten att installera egna laddstolpar. Men hur fungerar det och vad bör man tänka på?

Ladda elbil i vanligt uttag

Många undrar om man kan ladda sin elbil hemma utan att ha en laddbox. I denna artikel går vi igenom nackdelarna med detta.

Laddbox till BMW

För dig som skaffat en elbil från BMW och letar efter en passande laddbox har vi tagit fram denna guide.

Laddbox till Volkswagen

Om du köpt en eldriven bil från Volkswagen och undrar vilka laddbox som passar får du i denna guide mer information.

Laddbox till Volvo

För alla som äger en elbil från Volvo och vill köpa en laddbox har vi i denna guide tagit fram all information som man kan tänkas behöva.

Laddkabel till elbil

När du ska köpa en laddkabel till din elbil finns det en del saker du behöver känna till. I denna artikel lär vi dig allt du behöver veta.

Laddkort till elbil

När du ska ladda längs vägen finns det en mängd operatörer som erbjuder laddkort, vilket möjliggör en smidig betalning för din elbilsladdning. I denna artikel kan du läsa mer om hur detta fungerar.

Ladda elbil med solceller

Kan man ladda en elbil med enbart solenergi? I denna artikel lär du dig mer om hur det fungerar när man vill kombinera en laddbox med solceller.

Laddstolpar till företag

Många företag vill du haka på elbilsrevolutionen genom att installera egna laddstolpar. Men vad bör man tänka på och vad kostar det?

Laddbox till Polestar

Om du köpt en Polestar och undrar vilken laddbox du ska köpa har vi i denna artikel samlat all information som du behöver.

Laddbox till Mercedes

För dig som köpt en laddbar bil från Mercedes har vi i denna artikel samlat all information du behöver gällande val utav laddbox.

Lista på elbilar 2022

Här finner du en lista på 25 utav de mest intressanta elbilar som finns tillgängliga eller som kommer att släppas år 2022.

Privatleasing av elbil

För dig som är intresserad av att leasa en elbil har vi i denna artikel samlat allt som är bra att veta. Se mer information om kostnader, kampanjer & mycket annat.

Miljöbonusen för elbilar

Alla som köper en ny elbil har rätt till en miljöbonus, men vad gäller egentligen och hur mycket kan man få? I denna artikel får du mer information om hur elbilsbonusen fungerar.

Företagsleasing av elbil

Allt fler företag ser över möjligheterna att ställa om sin fordonsflotta till eldrivet. Men hur fungerar det och vad ska man tänka på? I denna artikel kan du läsa mer att leasa elbil på företaget.

Laddbox från Tibber

Genom elbolaget Tibber kan man köpa laddbox inklusive installation. Men hur fungerar det egentligen och vad kostar den? Här kan finner du all information du behöver.

Laddbox från E.ON

Genom elbolagsjätten E.ON kan man beställa en egen laddbox till hemmet. Men vilka laddboxar finns i utbudet och vad kostar de? Här kan du läsa mer om deras erbjudande.

Laddstolpar i samfällighet

Allt fler samfälligheter ser fördelarna med att investera i gemensamma laddstolpar. Men hur ska man gå tillväga och vad krävs? I denna guide finns all information ni behöver.

Laddbox 11kW

Många privathushåll installera en laddbox med effekten 11kW. Men vad innebär det egentligen och hur snabbt laddas elbilen med en sådan effekt? Här finner du allt du behöver veta och lite till! 

Laddbox till plug-in hybrid

Många ser fördelen med att investera i en plug-in hybrid. Men vilken laddbox ska man välja till en hybridbil och vad ska man tänka på? Läs allt och lite till i denna guide

Laddbox till Porsche

Har du köpt en ny elbil från Porsche och undrar vilken laddbox du ska välja? I denna guide svarar visar vi dig de olika alternativen samt annan nyttig fakta om laddboxar till Porsche.

Laddbox till Toyota

Har köpt en elbil eller laddhybrid från Toyota och vill veta vilken laddbox du ska välja? I denna guide har vi samlat all fakta du behöver känna till.

Enegic lastbalansering

En av de mest populära tillverkarna av hårdvara för lastbalansering är Enegic. Men hur fungerar deras lastbalansering och vilka laddboxar är kompatibla?