Zaptec Go

7.200 kr

Pris inkl. installation efter 50% avdrag


  • 22 kW

  • 1-fas & 3-fas

  • Typ 1 & Typ 2-uttag

  • Wifi-uppkoppling

  • Tillhörande app

  • Godkänd för 50% avdrag


zaptec go 22kw bild

Få 5% rabatt på Zaptec Go inkl. installation hos Evify


En smart laddbox tillverkad i Norge

Zaptec Go är nyaste generationens laddbox tillverkad i Norge. Den smarta enheten passar alla elbilar då den stödjer elbilar med både typ 1 & typ 2 ladduttag.

Med inbyggd Wifi uppkoppling och automatiska uppdateringar blir enheten bättre med tiden, allt eftersom att ny mjukvara släpps utav tillverkaren.

Zaptec Go kan installeras på både 1-fas och 3-fas, vilket gör att den är kompatibel med alla typer utav fastigheter.

Produktspecifikationer

Tillverkare: Zaptec
Modell: Go
Maximal effekt: 22 kW
Kontakttyp: Uttag
Antal faser: 1-fas, 3-fas
Längd på kabel: 7.5 meter
IP-klass: IP54
RFID-läsare: Ja
Appanslutning: Ja
Uppkoppling: Wifi
Vikt: 1.3 kg
Se produktblad

Snabb laddning med diskret design

Det som bland annat skiljer Zaptec Go från de andra laddboxarna på marknaden är dess lilla, diskreta storlek.

Med utgångspunkt i Nordisk grön teknik har Zaptec skapat en av de minsta laddboxarna som idag finns att beställa och som dessutom har en laddningseffekt på 22 kW.

Närbild av zaptec go

Zaptec Go passar alla bilar och hem

Det finns inget behov av att oroa dig över att laddboxen inte kommer att passa din elbil. Zaptec Go passar alla bilar och hem. Eftersom den inte har en fast kabel kan du ansluta laddkablar utav både typ 1 och typ 2.

Dessutom anpassar sig laddaren efter den maximala laddstyrkan som din bil klarar av, vilket gör att du inte behöver tänka på vilken ombordskapacitet din bil har.

Tillverkas på Norges västkust

Laddboxen är både konceptualiserad, designad och tillverkad i Norge. Rättare sagt på Norges vackra västkust. Zaptec kombinerar skandinavisk designestetik med norsk, miljövänlig teknik.

Mindre och lättare än andra laddboxar

Faktum är att Zaptec Go är hela 80% mindre och lättare jämfört med andra laddenheter av samma typ på marknaden. På grund av dess lilla storlek ger den ett diskret intryck och du behöver inte heller avsätta speciellt mycket plats i garaget eller på parkeringen.

5 års garanti

Zaptec Go är byggd för att hålla länge. Därmed får du som kund hela 5 års garanti på laddboxen från tillverkaren, vilket gör att du kan vara trygg med denna laddbox i många år framöver.

Snabb laddning

Utöver de säkerhetsrisker som finns med att ladda din elbil i det traditionella eluttaget ger Zaptec Go dig ännu en anledning att inte använda det vanliga uttaget. Med Zaptec Go laddar du din elbil 10 gånger snabbare än via ett vanligt uttag.

Ladda med Eco Mode

Med Zaptec Go kan du enkelt sänka dina elkostnader. Detta genom att ladda när elpriset är lågt via något som kallas för Eco Mode. För att nyttja denna tjänst behöver du skaffa abonnemanget “Zaptec Go +”.

Välj bland 6 olika färger

Zaptec Go kommer i sex olika färger; svart, vit, grå, blå, grön och brun. I produktbladet kan du kika närmare på hur de olika färgerna ser ut.

Hög säkerhet

Zaptec lägger stor vikt i säkerhet. Faktum är att varumärket är ledande inom säkerhet på marknaden och är certifierade med högsta säkerhetsstandard. Du kan därmed känna dig säker när du investerar i en Zaptec Go för din bil och ditt hem.

Styr laddaren genom den kostnadsfria appen

Zaptec Go är utrustad med den senaste tekniken för att du alltid ska kunna ha tillgång till de senaste funktionerna och uppdateringarna. Uppdateringar sker kontinuerligt utan att du själv behöver göra någonting.

Laddboxen kan kopplas upp både till Wi-Fi men också till 4G för att säkerställa att du alltid har uppkoppling.

Zaptec har dessutom en gratis app som går att ladda ned i App Store eller Google Play. Se till att ladda ned appen för att kunna utnyttja alla smarta funktioner som erbjuds i och med köpet av din laddare.

Exempel på funktioner som finns att tillgå via appen:

  • Se din laddningshistorik
  • Kontrollera laddboxens status
  • Låsa fast laddkabeln

Vad kostar Zaptec Go inklusive installation?

Priset för en Zaptec Go inklusive installation är 7200 kronor om du anlitar företaget Evify. Kostnaden är efter avdraget på 50%, som privatpersoner har rätt att nyttja vid installation av elbilsladdare.

Vad finns det för tilläggstjänster till Zaptec Go?

Delvis finns den kostnadsfria appen. Utöver det finns Zaptec Go + som är ett abonnemang där du får tillgång till bland annat Eco Mode som ger dig 15-20% lägre laddningskostnader.

Hur snabbt kan jag ladda upp min elbil med Zaptec Go?

Hur snabbt din elbil laddas med Zaptec Go beror på bland annat bilens ombordskapacitet och batteristorlek. Har du en elbil som klarar av att ta emot 22 kW, vilket är laddboxens toppeffekt, kan du köra cirka 100 km med en timmes laddning.