Zaptec Go

Beställ Zaptec Go hos Evify TILL EVIFY.SE →

4 995 kr

Pris inkl. installation efter 50% avdrag


 • 22 kW

 • 1-fas & 3-fas

 • Typ 1 & Typ 2-uttag

 • Wifi-uppkoppling

 • Tillhörande app

 • Godkänd för 50% avdrag


zaptec go 22kw bild

Beställ Zaptec Go + installation med 50% avdrag

TILL EVIFY.SE

En smart laddbox tillverkad i Norge

Zaptec Go är nyaste generationens laddbox tillverkad i Norge. Den smarta enheten passar alla elbilar då den stödjer elbilar med både typ 1 & typ 2 ladduttag.

Med inbyggd-Wifi uppkoppling och automatiska uppdateringar blir enheten bättre med tiden, allt eftersom att ny mjukvara släpps utav tillverkaren.

Zaptec Go kan installeras på både 1-fas och 3-fas, vilket gör att den är kompatibel för installation i alla typer utav fastigheter.

Osäker på om Zaptec Go är rätt laddbox för dig?

Få hjälp utav en expert. Lämna dina kontaktuppgifter nedan, så kontaktar vår installatörspartner Evify dig för en kostnadsfri konsultation.

  I samarbete med

  Produktspecifikationer

  Tillverkare: Zaptec
  Modell: Go
  Maximal effekt: 22 kW
  Ställbar effekt: Ja
  Kontakttyp: Uttag
  Antal faser: 1-fas, 3-fas
  Längd på kabel: 7.5 meter
  IP-klass: IP54
  RFID-läsare: Ja
  Appanslutning: Ja
  Uppkoppling: Wifi
  Vikt: 1.3 kg
  Se produktblad

  Snabb laddning med diskret design

  Det som bland annat skiljer Zaptec Go från de andra laddboxarna på marknaden är dess lilla, diskreta storlek.

  Med utgångspunkt i Nordisk grön teknik har Zaptec skapat en av de minsta laddboxarna som idag finns att beställa och som dessutom har en laddningseffekt på 22 kW.

  Du kan läsa mer om Zaptec Go i vårt stora test av laddboxar.

  Zaptec go på vägg

  Zaptec Go passar alla bilar och hem

  Det finns inget behov av att oroa dig över att laddboxen inte kommer att passa din bil. Zaptec Go passar alla ebilar och hem. Eftersom den inte har en fast kabel kan du ansluta laddkablar utav både typ 1 och typ 2.

  Dessutom anpassar sig laddaren efter den maximala laddstyrkan som din bil klarar av, vilket gör att du inte behöver tänka på vilken ombordskapacitet din bil har.

  Tillverkas på Norges västkust

  Laddboxen är både konceptualiserad, designad och tillverkad i Norge. Rättare sagt på Norges vackra västkust. Zaptec kombinerar skandinavisk designestetik med norsk, miljövänlig teknik.

  Mindre och lättare än andra laddboxar

  Faktum är att Zaptec Go är hela 80% mindre och lättare jämfört med andra laddenheter av samma typ på marknaden. På grund av dess lilla storlek ger den ett diskret intryck och du behöver inte heller avsätta speciellt mycket plats i garaget eller på parkeringen.

  5 års garanti

  Zaptec Go är byggd för att hålla länge. Därmed får du som kund hela 5 års garanti på laddboxen från tillverkaren, vilket gör att du kan vara trygg med denna laddbox i många år framöver.

  Snabb laddning

  Utöver de säkerhetsrisker som finns med att ladda din elbil i det traditionella eluttaget ger Zaptec Go dig ännu en anledning att inte ladda din elbil via det vanliga uttaget. Med Zaptec Go laddar du din elbil 10 gånger snabbare än via ett vanligt uttag.

  Ladda med Eco Mode

  Med Zaptec Go kan du enkelt sänka dina elkostnader. Detta genom att ladda när elpriset är lågt via något som kallas för Eco Mode. För att nyttja denna tjänst behövde du tidigare skaffa abonnemanget “Zaptec Go +”. Men numera ingår detta läge utan att du behöver betala för det.

  Välj bland 6 olika färger

  Zaptec Go kommer i sex olika färger; svart, vit, grå, blå, grön och brun. I produktbladet kan du kika närmare på hur de olika färgerna ser ut.

  Hög säkerhet

  Zaptec lägger stor vikt i säkerhet. Faktum är att varumärket är ledande inom säkerhet på marknaden och är certifierade med högsta säkerhetsstandard. Du kan därmed känna dig säker när du investerar i en Zaptec Go för din bil och ditt hem.

  Styr laddaren genom den kostnadsfria appen

  Zaptec Go är utrustad med den senaste tekniken för att du alltid ska kunna ha tillgång till de senaste funktionerna och uppdateringarna. Uppdateringar sker kontinuerligt utan att du själv behöver göra någonting.

  Laddboxen kan kopplas upp både till Wi-Fi men också till 4G för att säkerställa att du alltid har uppkoppling.

  Zaptec har dessutom en gratis app som går att ladda ned i App Store eller Google Play. Se till att ladda ned appen för att kunna utnyttja alla smarta funktioner som erbjuds i och med köpet av din laddare.

  Exempel på funktioner som finns att tillgå via appen:

  • Se din laddningshistorik
  • Kontrollera laddboxens status
  • Låsa fast laddkabeln

  Vad kostar Zaptec Go inklusive installation?

  Priset för en Zaptec Go inklusive installation är 4 995 kronor om du anlitar företaget Evify. Kostnaden är efter avdraget på 50%, som privatpersoner har rätt att nyttja vid installation av elbilsladdare.

  Vad finns det för tilläggstjänster till Zaptec Go?

  Delvis finns den kostnadsfria appen. Utöver det finns Zaptec Go + som är ett abonnemang där du får tillgång till bland annat Eco Mode som ger dig 15-20% lägre laddningskostnader.

  Hur snabbt kan jag ladda upp min elbil med Zaptec Go?

  Hur snabbt din elbil laddas med Zaptec Go beror på bland annat bilens ombordskapacitet och batteristorlek. Har du en elbil som klarar av att ta emot 22 kW, vilket är laddboxens toppeffekt, kan du köra cirka 100 km med en timmes laddning.