Charge Amps Halo

Beställ Charge Amps Halo hos Evify TILL EVIFY.SE →

4 995  kr

Pris inkl. installation efter 50% avdrag


 • 11 kW

 • 1-fas, 3-fas

 • Typ 2

 • Wifi-uppkoppling

 • Godkänd för 50% avdrag


charge amps halo 11 kw bild

Beställ Charge Amps Halo + installation med 50% avdrag

TILL EVIFY.SE

En liten men kraftfull laddbox

Charge Amps Halo är en liten och kraftfull laddbox som passar utmärkt för elbilsladdning i privata hushåll.

Enheten är kopplad till en smart molnlösning som automatiskt ser till att laddboxen alltid har den senaste mjukvaran installerad.

Charge Amps Halo kan installeras på både 1-fas och 3-fas, vilket möjliggör en effekt på upp till 11 kW.

Osäker på om Charge Amps Halo är rätt laddbox för dig?

Få hjälp utav en expert. Lämna dina kontaktuppgifter nedan, så kontaktar vår installatörspartner Evify dig för en kostnadsfri konsultation.

  I samarbete med

  Produktspecifikationer

  Tillverkare: Charge Amps
  Modell: Halo
  Maximal effekt: 11 kW
  Ställbar effekt: Ja
  Kontakttyp: Fast kabel
  Antal faser: 1-fas, 3-fas
  Längd på kabel: 7.5 meter
  IP-klass: IP66
  RFID-läsare: Ja
  Appanslutning: Ja
  Uppkoppling: Wifi
  Vikt: 4 kg
  Se produktblad

  Anpassad för laddning i hemmet

  Är du på jakt efter en liten men effektiv laddbox att installera hemma för eget bruk är Charge Amps Halo ett perfekt val. Den är dessutom som gjord för vårt nordiska klimat.

  Med flera smarta funktioner som på många sätt förenklar laddningen av din elbil oavsett årstid är Charge Amps Halo en laddbox som är modern men också kraftfull trots sin storlek.

  Charge Amps Halo på vägg

  En laddbox som tål svenskt klimat

  Med sin LED-belysning som guidar i mörkret och en fast, böjbar kabel på hela 7,5 meter som fortfarande är flexibel trots att temperaturen går ner till -25 °C är det verkligen en laddbox som är redo för de nordiska kalla vintrarna.

  I den moderna och tillförlitliga laddboxen tillkommer dessutom ett extra schukouttag för kupévärme vilket gör den förberedd även för de kallaste dagarna.

  Utöver den tillförlitliga designen och dess flexibilitet trots kalla temperaturer är Charge Amps Halo dessutom utrustad med marknadens mest kraftfulla IP-klassning, nämligen IP66, som nästintill gör det omöjligt för både fukt och smuts att tränga igenom.

  I laddboxen tillkommer även en hel del andra smarta funktioner såsom uppkoppling till Wi-Fi och uppkoppling till en molntjänst vilket i sin tur innebär att Charge Amps direkt via molnet kan uppdatera laddboxens mjukvara.

  På detta vis kan du alltid känna dig trygg med att din laddbox är uppdaterad med den senaste och mest moderna mjukvaran utan att du behöver göra någonting alls. Allt sker genom molnet.

  Med inbyggt DC-skydd i laddstationen och med hela 3 års garanti är Charge Amps Halo också ett tryggt köp.

  Optimal för elbilsladdning i Norden

  Charge Amps Halo är en optimal laddbox för vårt nordiska klimat och perfekt att använda för laddning av sin el- eller hybridbil hemma. Den är liten med en tilltalande design men trots det kraftfull både i sitt inre men också mot yttre faktorer såsom kyla, regn och smuts.

  Det är också en laddbox som är flexibel i sitt slag eftersom den både kan installeras på både 1-fas eller 3-fas, vilket i sin tur ger dig en större valmöjlighet.

  Charge Amps Halo är en smart, tålig och flexibel modell som passar de allra flesta som letar efter en trygg och modern laddare som kommer att hålla länge.

  Vad kostar Charge Amps Halo inklusive installation?

  För tillfället kostar en Charge Amps Halo inklusive installation 4 995 kronor hos företaget Evify. Priset är inklusive det gröna skatteavdraget och innefattar laddboxen samt en standardinstallation.

  Kvalificerar Charge Amps Halo för det gröna avdraget?

  Charge Amps Halo uppfyller alla de kvalifikationer som krävs för att du som konsument ska kunna ta del av det gröna avdraget på 50% inklusive installation.

  Kan man installera lastbalansering till sin Charge Amps Halo?

  Ja, det är fullt möjligt att installera lastbalansering till denna laddbox. Eftersom att den inte har lastbalansering inbyggt behöver du välja det som ett tillval hos den installatör du väljer att anlita.