Defa Power 22 kW

Beställ Defa Power 22 kW hos Evify TILL EVIFY.SE →

6 890 kr

Pris inkl. installation efter 50% avdrag


 • 22 kW

 • 1-fas & 3-fas

 • Typ 2-uttag

 • Wifi, 4G och 5G-uppkoppling

 • Lastbalansering som tillval

 • Godkänd för 50% avdrag


Beställ Defa Power + installation med 50% avdrag

TILL EVIFY.SE

Modern laddbox byggd för svenskt klimat

Defa Power 22 kW är en smart laddningsbox med moderna funktioner och ett bra pris.

Ett stort plus är att laddboxen är anpassad för det nordiska och i förlängningen svenska klimatet. Defa Power tål både varma somrar och kalla vintrar och fungerar garanterat i temperaturer från -40 grader till +50 grader.

En bra funktion du vanligtvis bara hittar på dyrare laddboxar är att du får statistik och kontroll över elförbrukningen. Systemet som hjälper dig ladda din elbil till lägsta pris heter DEFA PowerSmart.

Osäker på om Defa Power är rätt laddbox för dig?

Få hjälp utav en expert. Lämna dina kontaktuppgifter nedan, så kontaktar vår installatörspartner Evify dig för en kostnadsfri konsultation.

  I samarbete med

  Produktspecifikationer

  Tillverkare: Defa
  Modell: Power
  Maximal effekt: 22 kW
  Ställbar effekt: Ja
  Kontakttyp: Uttag
  Antal faser 1-fas & 3-fas
  IP-klass: IP55
  RFID-läsare: Ja
  Appanslutning: Ja
  Uppkoppling: Wifi, 4G och 5G
  Vikt: 2,5 kg
  Se produktblad

  Förberedd för lastbalansering

  Defa Power 22 kW är förberedd för lastbalansering med hjälp av tillvalsprodukten DEFA Balancer.

  Lastbalansering är en bra funktion för laddboxar för då får din laddbox alltid den kraft den behöver samtidigt som den inte tar för mycket ström från hushållets gemensamma elnät.

  Defa Powers funktion för lastbalansering ser alltså till att alltid tilldela tillräckligt med ström till din laddbox så din bil laddas snabbt utan att kapaciteten för ditt fastighets elnät påverkas.

  Defa laddboxen

  Laddkabel finns inbyggd

  Med denna laddbox får du en laddkabel på sex meter. Det är bra av två anledningar: dels slipper du köpa till en laddkabel när du beställer boxen, och dels är det smidigt att få en laddkabel som garanterat passar redan från start.

  Toppeffekt på 22 kW

  Defa Power har en toppeffekt på 22 kW som är den högsta effekt som finns för laddboxar till hemmet. Du kan däremot inte ladda två bilar samtidigt med denna box, för det krävs en laddningsbox med dubbla uttag såsom Charge Amps Aura.

  Fungerar med laddkontakt typ 2

  Alla elbilar som säljs idag har laddkontakt typ 2 som är standard inom hela EU. De första elbilarna i Sverige, såsom Nissan Leaf modellår 2013 till 2017, kräver laddkontakt typ 1. Men tumregeln säger samtidigt att har du en modern elbil passar denna laddbox till den.

  Modern design

  Defa Power har en modern och stilren design. Laddboxen har också fått beröm för sin snygga och lättbegripliga display som är enkel att förstå sig på.

  Du får 5 års garanti

  En av de starkaste punkterna med Defa Power är att du får en garantiperiod på 5 år. Det är starkt med tanke på att många laddboxar bara har en garantiperiod på 3 år eller i värsta fall 1 år.

  Laddboxen är framtidssäkrad

  Defa Power är framtidssäkrad av många anledningar. Dels för att den har en hög laddeffekt, dels för att den fungerar med wifi, 4G och 5G och dels för att du har ett mycket starkt garantiskydd om något skulle krångla.

  En smidig app finns att ladda ner

  En annan bra sak med denna laddbox är att den har en smart app från Defa som heter Defa CloudCharge. Appen fungerar på både mobil och surfplatta, och hjälper dig med allt ifrån sammanställning av statistik till låsning av laddboxen.

  Vanliga frågor

  Måste jag köpa till en laddkabel till Defa Power?

  Nej, du måste inte köpa till någon laddkabel till Defa Power. En laddkabel på 6 meter finns redan fast monterad i boxen så det är inget du behöver tänka på.

  Har Defa Power stöd för RFID?

  Ja, Defa Power har stöd för RFID. Tack vare det kan du bland annat säkerställa att bara personer du litar på kan använda din laddbox.