Charge Amps Dawn 

Beställ Charge Amps Dawn hos Evify TILL EVIFY.SE →

7 799 kr

Pris inkl. installation efter 50% avdrag


 • 22 kW

 • 1-fas & 3-fas

 • Typ 1- & Typ 2-uttag

 • Wifi- & 4G-uppkoppling

 • Förberedd för lastbalansering

 • Godkänd för 50% avdrag


Beställ Charge Amps Dawn + installation med 50% avdrag

TILL EVIFY.SE

En modern laddbox med kraftfulla funktioner

Charge Amps Dawn är en användarvänlig och intelligent laddbox som bland annat berömts för att den är enkel för nybörjare att förstå sig på .

Designen och materialvalen är anpassade för det nordiska klimatet. Själva formspråket står Joachim Nordwall för som tidigare arbetat för sportbilsmärket Koenigsegg.

Mjukvaran är modern, och drivs av en kraftfull processor. Den moderna hårdvaran gör att denna laddbox känns rapp och snabb. Tack vare den höga prestandan ryms många bra funktioner i boxen.

Osäker på om Charge Amps Dawn är rätt laddbox för dig?

Få hjälp utav en expert. Lämna dina kontaktuppgifter nedan, så kontaktar vår installatörspartner Evify dig för en kostnadsfri konsultation.

  I samarbete med

  Produktspecifikationer

  Tillverkare: Charge Amps
  Modell: Dawn
  Maximal effekt: 22 kW
  Ställbar effekt: Ja
  Kontakttyp: Uttag
  Antal faser 1-fas & 3-fas
  IP-klass: IP54
  RFID-läsare: Ja
  Appanslutning: Ja
  Uppkoppling: Wifi & 4G
  Vikt: 3,5 kg
  Se produktblad

  MID- och molnfunktionalitet

  En modern funktion som Charge Amps Dawn har är MID-mätaren. Den funktionen ger dig information om exakt hur mycket el (i kW) din bil kräver vid varje laddning.

  Den statistik som skapas, bland annat om vilka bilar som laddats och hur mycket ström som krävts, sparas i molnet och finns att titta på i appen.

  Charge Amps Dawn fungerar med i princip alla populära molntjänster tack vare sin OCPP-kompatibilitet.

  Lastbalansering finns som tillval

  Charge Amps Dawn erbjuder lastbalansering som en extra produkt som kan köpas till. Lastbalanseringen för Amps Dawn heter Amp Guard, och fungerar via både via wifi och vanlig internetkabel.

  Hög toppeffekt på 22 kW

  Med sin höga toppeffekt på 22 kW kan Charge Amps Dawn ge alla moderna elbilar den snabbaste laddningen som finns tillgänglig för laddboxar avsedda för hemmet.

  Du kan däremot inte ladda två bilar på samma gång, för att lyckas med det behöver du en laddbox med dubbla uttag. Charge Amps Aura är ett exempel på en bra laddbox med två uttag.

  Garanti på 3 år

  Som ägare av en laddbox från Charge Amps har du alltid 3 års garanti. Den treåriga garantin gäller både själva laddboxarna och tillbehör från Charge Amps.

  Att erbjuda garanti på 3 år är starkt då det finns en del laddboxar som bara erbjuder 1 års garanti.

  Godkänd för skatteavdrag

  Med skatteavdraget för grön teknik får du 50 % avdrag på både laddboxen och installationen. Värt att veta är att du måste beställa både installation och laddbox, annars gäller inte det statliga avdraget.

  Stöd finns för RFID-taggar

  Charge Amps Dawn har en RFID-läsare vilket är bra för säkerheten.

  Tack vare det stödet kan laddboxen installeras på semi-publika ställen som bostadsrättsparkeringar utan att obehöriga kan komma och ladda sina elbilar utan att betala för det.

  Att använda RFID-taggar är helt frivilligt och sällan behövligt om du vill ha din Charge Amps Dawn-laddbox installerad i ditt hem, såsom i ditt garage.

  Har Charge Amps Dawn någon app?

  Ja, som ägare till en laddbox från Charge Amps får du tillgång till Charge Amps App. Det är en smart app med stöd för bland annat molnlagring av statistik och schemaläggning av laddningssessioner.

  Tål Charge Amps Dawn kyla?

  Ja, Charge Amps Dawn tål både kyla och värme. Då laddboxen är IP54-certifierad är det nordiska klimatet med kalla vintrar och varma somrar inga problem.

  Är Charge Amps Dawn en billig laddbox?

  Ja, sett till vad du får är Charge Amps Dawn en billig laddbox. Om du väljer att köpa en Charge Amps Dawn-laddbox får du en kraftfull box med många funktioner för ett lågt pris.