amina S 22 kW

Beställ amina S 22 kW hos Evify TILL EVIFY.SE →

5 495 kr

Pris inkl. installation efter 50% avdrag


 • 22 kW

 • 1-fas & 3-fas

 • Typ 2-uttag

 • Zigbee- och Bluetooth-uppkoppling

 • Lastbalansering som tillval

 • Godkänd för 50% avdrag


Beställ anima S + installation med 50% avdrag

TILL EVIFY.SE

En kompakt och kraftfull laddbox

Amina S är en lätt och kompakt laddbox med en maximal effekt på 22 kW, vilket är den högsta effekt en laddbox för hemmet kan ha.

Vikten för amina S-boxen är 1 kg, och laddboxen har ett djup på ca 9 cm, vilket bidrar till den diskreta och snygga designen. 

Två ytterligare fördelar med Amina S är att den passar alla nya bilar tack vare sitt typ 2-ladduttag, och att den är förberedd för lastbalansering.

Osäker på om amina S är rätt laddbox för dig?

Få hjälp utav en expert. Lämna dina kontaktuppgifter nedan, så kontaktar vår installatörspartner Evify dig för en kostnadsfri konsultation.

  I samarbete med

  Produktspecifikationer

  Tillverkare: Amina
  Modell: S
  Maximal effekt: 22 kW
  Ställbar effekt: Ja
  Kontakttyp: Uttag
  Antal faser 1-fas & 3-fas
  IP-klass: IP54
  RFID-läsare: Nej
  Appanslutning: Nej
  Uppkoppling: Bluetooth och ZigBee
  Vikt: 1 kg
  Se produktblad

  Amina S är förberedd för lastbalansering

  Amina S har stöd för lastbalansering, men inte direkt från fabrik utan som tillval. Att köpa till lastbalansering till Amina S via Evify kostar ca 2 400 kr. 

  Lastbalansering är inte ett måste, men det är bra att ha då du således säkerställer att laddboxen inte tar för mycket ström från elnätet. 

  Lastbalanserings-tillägget känner automatiskt av hur belastat elnätet är. Om tillräckligt med ström inte finns laddas din elbil lite saktare än normalt för att undvika strömavbrott. 

  Fler fördelar med amina S

  Inbyggd laddkabel finns

  Denna laddbox kommer med en inbyggd laddkabel på 6 meter som är 35 % tunnare än traditionella laddkablar.

  Tack vare att en laddkabel medföljer slipper du köpa till det, samtidigt som du vet att du har en laddkabel som passar optimalt till din laddbox.

  Hög laddningseffekt

  Amina S har en toppeffekt på 22 kW, vilket innebär att du kan ladda alla nya elbilar i den högsta hastighet som tillåts vid hemmaladdning. 

  Det finns laddboxar som bara tillåter laddning i som mest 11 kW. Så jämfört med de laddboxarna laddar du din elbil dubbelt så fort med amina S-laddboxen. 

  Smidig kommunikation

  Du kan kommunicera med din amina S-laddbox via både Bluetooth och ZigBee. Bluetooth är ett protokoll som stöds av i princip alla mobiltelefoner, och de flesta datorer. 

  ZigBee är ett hemautumations-protokoll som fungerar med många smarta hemmet-produkter inklusive amina S-laddboxen. 

  Snygg design

  Designen är snygg, kompakt och stilren. Amina S-laddboxens design är så pass snygg att det är värt att ha laddboxen framme där den syns. 

  5 års garanti ingår

  Amina S har en produktgaranti på 5 år, vilket är mer än branschstandarden. Det är vanligast att få en garanti på 3 år, och i värsta fall bara 1 år. 

  Laddboxen är lätt att förstå sig på

  Huvudenheten för Amina S har en lampa på sig som säger till vad som händer.

  Ett konstant grönt sken säger att bilen är uppkopplad mot laddboxen, men att den inte laddas. Ett konstant blått sken betyder att din elbil är uppkopplad mot laddboxen och att bilen laddas.  

  Det finns ett tiotal olika färger som betyder olika saker, och som är lätta att tyda. Färgkoderna gör denna laddbox till ett särskilt bra val för nybörjare som inte kan så mycket om teknik. 

  Priset är lågt

  Amina S är en laddbox som ger dig mycket för pengarna. Det finns laddboxar som kostar ungefär 50 % mer och som ändå inte kan mäta sig med denna laddbox.

   

  Vanliga frågor

  Fungerar amina S med bilar från Tesla?

  Ja, amina S fungerar med alla nya bilar från bland annat Tesla, Byd, Volvo och Volkswagen. Då amina S har ett typ 2-uttag kan du ladda i princip alla nya elbilar med denna laddbox.

  Ingår installation i priset

  Ja, ifall du beställer din amina S-laddbox från Evify ingår installation i priset. Att beställa både installation och laddbox från samma företag är ett måste för att få det gröna avdraget på 50 % av totalkostnaden.

  Har amina S stöd för mobil uppkoppling via 4G/5G

  Nej, amina S har inte stöd för uppkoppling via mobilt nätverk såsom 4G eller 5G. Men det gör inte så mycket då stöd finns för uppkoppling via både Bluetooth och ZigBee.