Easee Home

7.200 kr 

Pris inkl. installation efter 50% avdrag


  • 22 kW

  • 1-fas & 3-fas

  • Typ-2 uttag

  • Wifi-uppkoppling

  • Tillhörande app

  • Godkänd för 50% avdrag


Easee Home 22kW bild

Få 5% rabatt på Easee Home inkl. installation hos Evify


En liten men kraftfull laddbox

Easee Home är en liten men kraftfull enhet med en rad avancerade funktioner inbyggt, vilket har gjort den väldigt populär enhet på den svenska marknaden.

Med denna laddbox medföljer en start-stopp funktion, RFID, låsfunktion för kabel samt ställbar effekt.

Easee Home kan ladda på både 1-fas och 3-fas och väger endast 1.5 kg, vilket gör den till en av de mindre laddboxarna på marknaden.

Produktspecifikationer

Tillverkare: Easee
Modell: Home
Maximal effekt: 22 kW
Kontakttyp: Uttag
Antal faser: 1-fas, 3-fas
Längd på kabel: 5 meter
IP-klass: IP54
RFID-läsare: Ja
Appanslutning: Ja
Uppkoppling: Wifi
Vikt: 1.5 kg
Se produktblad

Känn dig säker när du laddar

Säkerheten är genomgående i Easee Home. Med hjälp utav appen som ingår har du full kontroll över din laddbox, oavsett om du är hemma eller inte.

Produkten är designad utifrån de senaste standarderna, vilket innebär att det finns inbyggt DC-skydd, temperatursensorer och skydd för att förhindra överhettning.

Easee home app

Tillverkad för att tåla nordiskt klimat

Easee Home tillverkas i Norge av det Norska företaget Easee. Du kan vara säker på att alla komponenter håller en hög kvalitet.

Faktum är att laddboxen är utrustad att klara av det nordiska klimatet som präglas av kyla och vind, men också temperaturer mellan -30 °C till +50 °C. Dessutom är laddboxen IP56-klassad för att tåla bland annat regn, snö och smuts.

Gratis Easee app

Easee Home har en tillhörande gratis app där du kan se information om din laddning och övervaka din konsumtion. Du kan dessutom planera in när bilen behöver laddas. Appen heter “Easee” och kan laddas ned i App Store eller Google Play.

Passar alla typer av elfordon

En stor fördel. Laddboxen passar alla typer av elfordon. Du behöver inte fundera över om laddboxen kommer fungera tillsammans med din bil, den saken är redan säker. Får du hem gäster på besök kan du även erbjuda dem att få ladda hos er.

Storlek & vikt

Boxen är hela 69% mindre än andra laddboxar på marknaden. Dessutom väger den enbart 1,5 kilo. Detta är positivt både ur miljösynpunkt men också att du inte behöver offra speciellt mycket plats för laddboxen i ditt hem.

Möjlighet att välja färg

Easee Home finns i färgerna svart, vit, grå, blå och röd. Det är helt upp till dig vilken färg som tilltalar dig och ditt hem.

Integrerad RFID-läsare

På detta sättet kan du begränsa vem som får använda laddboxen. En stor fördel för dig som har din laddbox placerad obevakad under en längre tid.

Wi-Fi och 4G

Easee Home kan kopplas upp till Wi-Fi. Skulle ditt Wi-Fi inte fungera ut till laddboxen i garaget är laddboxen också utrustad med 4G för säkerhets skull. När du köper denna laddbox får du ett kostnadsfritt 4G-abonnemang som gör att den alltid är uppkopplad.

Styr allt från appen

Med Easee-appen har du full koll på din laddbox, oavsett om du är hemma eller på språng. Eftersom boxen är utrustad både med 4G men också Wi-Fi kan du vara säker på att du alltid kan se din data i appen. I appen kan du bland annat se:

  • Hur mycket du laddat varje månad.
  • Hur mycket ström du för närvarande laddar med.
  • Hur mycket batteri du har.
  • Laddarens status.

Vad kostar Easee Home inklusive installation?

Just nu kostar en Easee Home inklusive installation 7200 kronor hos företaget Evify. Priset inkluderar frakt samt en standardinstallation på vägg. Priset är efter det gröna skatteavdraget på 50%.

Finns det något bidrag för installation av Easee Home?

Om du uppfyller kraven som finns kommer du bli beviljad avdraget för grön teknik för din Easee Home, vilket innebär ett avdrag på 50 % på material- och arbetskostnaderna när du installerar en laddbox.

Har Easee Home lastbalansering?

För att lastbalansera Easee Home mot ditt hem krävs en så kallad Easee Equaliser. Oftast kan du, när du köper laddboxen, välja lastbalansering som tillval för att få Easee Equaliser installerad.