Vänligen notera att Easee Home för tillfället har belagts med försäljningsförbud i Sverige. Vi har även skrivit en artikel där vi beskriver de problem Easee har

Easee Home

Beställ Easee Home hos Evify TILL EVIFY.SE →

7.715 kr 

Pris inkl. installation efter 50% avdrag


 • 22 kW

 • 1-fas & 3-fas

 • Typ-2 uttag

 • Wifi-uppkoppling

 • Tillhörande app

 • Godkänd för 50% avdrag


Easee Home 22kW bild

Beställ Easee Home + installation med 50% avdrag

TILL EVIFY.SE

Easee laddbox 22 kW är liten men kraftfull

Easee laddbox är en elbilsladdare tillverkad i Norge som är kompatibel med alla typer av elbilar och laddhybrider. Den går att välja i 5 olika färger och en kostnadsfri app medföljer som låter dig övervaka din laddning på distans.

Laddboxen från Easee har 5 års produktgaranti och är trots sina många smarta funktioner en enhet i den lägre prisklassen. 

Easee Home kan ladda på både 1-fas och 3-fas och väger endast 1.5 kg, vilket gör den till en av de mindre laddboxarna på marknaden.

Osäker på om Easee Home är rätt laddbox för dig?

Få hjälp utav en expert. Lämna dina kontaktuppgifter nedan, så kontaktar vår installatörspartner Evify dig för en kostnadsfri konsultation.

  I samarbete med

  Produktspecifikationer

  Tillverkare: Easee
  Modell: Home
  Maximal effekt: 22 kW
  Ställbar effekt: Ja
  Kontakttyp: Uttag
  Antal faser: 1-fas, 3-fas
  Längd på kabel: 5 meter
  IP-klass: IP54
  RFID-läsare: Ja
  Appanslutning: Ja
  Uppkoppling: Wifi
  Vikt: 1.5 kg
  Se produktblad

  Känn dig säker när du laddar

  Säkerheten är genomgående i Easee Home. Med hjälp utav appen som ingår har du full kontroll över din laddbox, oavsett om du är hemma eller inte.

  Easee laddbox är designad utifrån de senaste standarderna, vilket innebär att det finns inbyggt DC-skydd, temperatursensorer och skydd för att förhindra överhettning.

  Easee är också den laddbox som är bäst i test enligt vår stora kartläggning av elbilsladdare som säljs i Sverige.

  Easee home app

  Tillverkad för att tåla nordiskt klimat

  Easee Home tillverkas i Norge av det Norska företaget Easee. Du kan vara säker på att alla komponenter håller en hög kvalitet.

  Faktum är att Easee laddbox är utrustad att klara av det nordiska klimatet som präglas av kyla och vind, men också temperaturer mellan -30 °C till +50 °C. Dessutom är laddboxen IP54-klassad för att tåla bland annat regn, snö och smuts.

  Gratis Easee app

  Easee Home har en tillhörande gratis app där du kan se information om din laddning och övervaka din konsumtion. Du kan dessutom planera in när bilen behöver laddas. Easee appen kan laddas ned i både App Store och Google Play.

  Storlek & vikt

  Boxen är hela 69% mindre än andra laddboxar på marknaden. Dessutom väger den enbart 1,5 kilo. Detta är positivt både ur miljösynpunkt men också att du inte behöver offra speciellt mycket plats för laddboxen i ditt hem.

  Möjlighet att välja färg

  Easee Home finns i färgerna svart, vit, grå, blå och röd. Det är helt upp till dig vilken färg som tilltalar dig och ditt hem.

  Integrerad RFID-läsare

  På detta sättet kan du begränsa vem som får använda laddboxen. En stor fördel för dig som har din laddbox placerad obevakad under en längre tid.

  Wi-Fi och 4G

  Easee Home kan kopplas upp till Wi-Fi. Skulle ditt Wi-Fi inte fungera ut till laddboxen i garaget är laddboxen också utrustad med 4G för säkerhets skull. När du köper denna laddbox får du ett kostnadsfritt 4G-abonnemang som gör att den alltid är uppkopplad.

  Styr allt från Easee appen

  Med Easee appen har du full koll på din laddbox, oavsett om du är hemma eller på språng. Eftersom boxen är utrustad både med 4G men också Wi-Fi kan du vara säker på att du alltid kan se din data i appen. I appen kan du bland annat se:

  • Hur mycket du laddat varje månad.
  • Hur mycket ström du för närvarande laddar med.
  • Hur mycket batteri du har.
  • Laddarens status.

  Vad kostar Easee Home inklusive installation?

  Just nu kostar en Easee Home inklusive installation 7715 kronor hos företaget Evify. Priset inkluderar frakt samt en standardinstallation på vägg. Priset är efter det gröna skatteavdraget på 50%.

  Finns det något bidrag för installation av Easee laddbox?

  Om du uppfyller kraven som finns kommer du bli beviljad avdraget för grön teknik för din Easee laddbox, vilket innebär ett avdrag på 50% på material- och arbetskostnaderna när du installerar en elbilsladdare.

  Har Easee Home lastbalansering?

  För att ha lastbalansering till din Easee Home krävs en så kallad Easee Equaliser. När du beställer laddboxen kan du välja lastbalansering som tillval för att få Easee Equaliser installerad.

  Vad ska man göra om man har problem med sin Easee laddbox?

  Om du har problem med din Easee Laddbox kan du besöka företagets hemsida för att hitta mer information i deras hjälpdatabas. Där kan du även kontakta Easee direkt via ett webbformulär om du behöver ytterligare hjälp.