Garo GTB Twin

17.139 kr

Pris inkl. installation efter 50% avdrag


  • 2 x 22 kW

  • 1-fas & 3-fas

  • Typ 1 & Typ 2-uttag

  • Wifi-uppkoppling

  • Dubbla uttag

  • Godkänd för 50% avdrag


garo gtb twin

Få 5% rabatt på Garo GTB Twin inkl. installation hos Evify

En rejäl laddbox med två uttag

Garo GTB Twin är tack vare sina dubbla uttag en laddbox som passar utmärkt för privata hushåll med två elfordon, men även för företag och bostadsrättsföreningar.

Eftersom att den inte har någon fast kabel går den att nyttja med laddkablar av både typ 1 och typ 2, vilket gör den kompatibel med alla elbilar och laddhybrider.

GTB Twin levererar en toppeffekt på hela 22 kW och går även att installera med dynamisk lastbalansering.

Garo GTB twin på vägg

Produktspecifikationer

Tillverkare: Garo
Modell: GTB Twin
Maximal laddeffekt: 22 kW
Kontakttyp: Uttag
Antal faser 1-fas & 3-fas
IP-klass: IP44
RFID-läsare: Nej
Appanslutning: Nej
Uppkoppling: Wifi
Vikt: 10 kg
Se produktblad

Ladda två elbilar samtidigt

Är du på jakt efter en laddbox som inte bara kan ladda en el- eller hybridbil utan två bilar samtidigt? Då kan Garo GTB Twin vara ett riktigt bra alternativ.

Faktum är att Garo GTB Twin passar sig minst lika bra för hemmabruk som för kontoret eller bostadsrättsföreningen tack vare dess kraftfulla men samtidigt flexibla utformning.

Förutom dubbla uttag och en kraftfull laddningseffekt har Garo GTB Twin även en hel del andra specifikationer som kan vara bra att känna till.

Bild på Garo Gtb Twin

En smart laddbox som passar de flesta

Faktum är att denna elbilsladdare inte bara är flexibel tack vare dess avtagbara kabel utan också smart. Garo GTB Twin går nämligen att koppla upp till Wi-Fi vilket medför att laddboxen också kan ansluta till ett webb-interface. I ett webb-interface kan du även ansluta din smartphone, surfplatta eller dator.

Laddboxen har också en uppgraderbar mjukvara vilket medför att din Garo GTB Twin kommer kännas lika aktuell och uppdaterad nu som några år framöver.

Tack vare samtliga funktioner som medföljer i köpet av en Garo GTB Twin tillsammans med dess kraftfulla inre med hela 22 kW laddningseffekt är det en laddbox som passar de allra flesta.

Flexibel och framtidssäkrad 

En Garo GTB Twin har ingen fast kabel. Detta gör den flexibel på många sätt. Alla typer av bilar, oavsett typ av laddkabel, kan ladda via laddboxen utan problem. Detta är smidigt att flera anledningar. Nedan följer två anledningar.

Kompatibel med alla typer av elbilar

Idag har de allra flesta el- och hybridbilar som produceras i Europa en laddkabel typ 2, men som med så mycket annat inom teknik kan självklart detta komma att ändras.

Kanske har du idag en el- eller hybridbil med laddkabel typ 2 men i framtiden köper en bil med laddkabel typ 1. Då kan du enkelt byta ut kabeln på laddboxen och fortsätta använda den utan problem. Att ha en lös kabel är också smidigt eftersom du enkelt kan välja att ta med kabeln när du åker hemifrån.

Förberedd för lastbalansering

Garo GTB Twin är förberedd för lastbalansering vilket innebär att mjukvaran som krävs redan är installerad. Det enda du behöver är en extern energimätare som placeras i din elcentral.

Välj antingen 1-fas eller 3-fas

Vill du uppnå en full laddningseffekt på 22 kW är det 3-fas laddning du väljer, men du har fortfarande valet att välja 1-fas laddning.

Schemalägg din elbilsladdning

Kanske du föredrar att ladda din elbil under natten när elpriset i regel är lägre? Med en Garo GTB Twin är det möjligt eftersom båda ladduttagen går att utrusta med en timer.

5 års produktgaranti

Med hela 5 års garanti kan du känna dig trygg med att din laddbox kommer hålla länge. Garantin gäller så länge inte boxen utsatts för yttre skadefaktorer.

Smarta funktioner

En Garo GTB Twin har många smarta funktioner som gör att du som användare kan känna dig säker vid laddning av din el- eller hybridbil.

  • Båda ladduttagen har DC-övervakning
  • Uttagen har båda automatisk lastbalansering sinsemellan
  • Laddboxen har både LED- och ljudindikering som visar statusen för boxen vilket ger dig full kontroll

Vad kostar Garo GTB Twin inklusive installation?

För tillfället kostar en Garo GTB Twin inklusive installation 17 139 kronor hos företaget Evify. Priset är efter det gröna skatteavdraget, som ger privatpersoner 50% tillbaka på sin investering i en elbilsladdare för hemmet.

Har Garo GTB Twin en tillhörande app?

Nej, däremot har den ett webbgränssnitt. Detta kommer du åt genom att logga in på samma nätverk som laddboxen är uppkopplad mot.

Kan man installera Garo GTB Twin på en stolpe?

Ja, du kan antingen installera den på väggen eller på marken via ett stolpmontage. Denna typ utav installation brukar även kallas för laddstolpe.