CTEK Njord GO

9.695 kr

Cirkapris exklusive installation


 • 11 kW

 • 1-fas & 3-fas

 • Typ 2-uttag

 • Wifi- & bluetooth uppkoppling

 • Tillhörande app

 • Godkänd för 50% avdrag


CTEK Njord Go

En smart & säker laddbox från CTEK

Laddboxen Njord Go från den Svenska tillverkaren CTEK är en smart och portabel elbilsladdare som passar alla elbilar med ladduttag typ 2.

Med hjälp utav den tillhörande CTEK-appen kan du enkelt starta, pausa eller avbryta din elbilsladdning via fjärrstyrning.

CTEK Njord GO har en toppeffekt på 11 kW, men går att ställa ned till lägre effekter vilket gör att du kan installera den på både 1-fas och 3-fas.

Produktspecifikationer

Tillverkare: CTEK
Modell: Njord GO
Maximal effekt: 11 kW
Kontakttyp: Fast kabel
Antal faser: 1-fas, 3-fas
Längd på kabel: 1.5 + 5 meter
IP-klass: IP65
RFID-läsare: Nej
Appanslutning: Ja
Uppkoppling: Wifi, Bluetooth
Vikt: 4.3 kg
Se produktblad

Säker & snabb laddning av din elbil

CTEK Njord GO ger dig en snabb och säker laddning till din el- eller hybridbil. Laddboxen är både smart, portabel och passar alla moderna elbilar.

Utöver många smarta funktioner och en egen app har den en inbyggd energimätare samt 2 års garantitid.

Denna laddare från CTEK passar bra för både privat och kommersiell användning, med sin toppeffekt på 11 kW.

CTEK njord go

Inbyggd jordfelsbrytare

När du installerar en laddbox är det rekommenderat att det också inkluderar en installation av en jordfelsbrytare typ B. Vill du ta del av bidraget för grön teknik är det till och med ett krav.

I CTEK Njord GO finns en jordfelsbrytare typ B inbyggd vilket gör att du kan känna dig säker i din laddning och inte behöver komplettera med någon extra jordfelsbrytare. Laddboxen har också en avkänning av DC-läckströmmar, vilket är ännu en säkerhet.

Godkänd för 50% avdrag

Kanske du hört talas om avdraget för grön teknik? Ett avdrag som från och med 2021 ersätter det tidigare bidraget från Naturvårdsverket som kallades för ladda hemma stödet.

Laddboxen CTEK Njord GO är en godkänd laddbox för att bli beviljad avdraget som ger dig 50 % på arbets- och materialkostnaderna när du installerar en laddbox.

Väggfäste ingår

När du köper en Njord GO ingår ett väggfäste för dig som vill ha en permanent installation i ditt garage eller på din parkering. Väggfästet är säkert med en låsbar förvaring av din laddbox. Du kan alltså enkelt förvara laddkabeln och komma åt den snabbt vid behov.

Tillgänglig när du vill via appen

Till laddboxen finns en kostnadsfri app som finns tillgänglig att ladda ned via App Store eller Google Play. Appen heter CTEK och kommer med massvis med funktioner. I appen kan du bland annat:

 • Kontrollera din laddning
 • Tidsinställa laddning
 • Sänka eller höja effekten för lastbalansering
 • Starta, pausa eller stoppa din laddning med fjärrstyrning
 • Se din laddhistorik

Du kan enkelt ansluta din elbil till appen via Wi-Fi eller Bluetooth.