Garo GLB

Beställ Garo GLB hos Evify TILL EVIFY.SE →

10 805 kr

Pris inkl. installation efter 50% avdrag


 • 22 kW

 • 1-fas & 3-fas

 • Typ 1 & Typ 2

 • Wifi-uppkoppling

 • Godkänd för 50% avdrag


Garo glb 11kw

Köp Garo GLB med 50 % avdrag

TILL EVIFY.SE

Garo laddbox är effektiv & robust

Garo laddbox är är en mycket effektiv enhet som passar de allra flesta hushåll och fastigheter. Elbilsladdaren är kompatibel med laddkablar av både typ 1 och typ 2.

Med denna laddningsbox finns det möjlighet att även installera dynamisk lastbalansering, vilket innebär att Garo GLB anpassar sig efter övriga husets elförbrukning i realtid. Med Wifi uppkoppling tillkommer en rad smarta funktioner, som exempelvis schemaläggning utav laddning och översikt av elförbrukningen.

Garo GLB kan installeras på 1-fas & 3-fas, vilket innebär att den kan komma upp i en toppeffekt på hela 22kW med en huvudsäkring på 32A.

Garo Glb 22kW installerad på vägg

Osäker på om Garo GLB är rätt laddbox för dig?

Få hjälp utav en expert. Lämna dina kontaktuppgifter nedan, så kontaktar vår installatörspartner Evify dig för en kostnadsfri konsultation.

  I samarbete med

  Produktspecifikationer

  Tillverkare: Garo
  Modell: GLB
  Maximal effekt: 22 kW
  Ställbar effekt: Ja
  Kontakttyp: Fast kabel eller uttag
  Antal faser: 1-fas, 3-fas
  Längd på kabel: 5 meter
  IP-klass: IP55
  RFID-läsare: Ja
  Appanslutning: Nej
  Uppkoppling: Wifi
  Vikt: 5 kg
  Se produktblad

  Tillverkad i Sverige med fokus på prestanda

  Laddboxen Garo GLB tillverkas av det svenska företaget Garo, som närmare bestämt ligger i Gnosjö, Småland. Laddboxarna från Garo är framtagna för att kunna ladda elbilar både effektivt och säkert.

  Garo laddbox är en kraftfull laddare till elbilen med robust och stilren design. Den passar lika bra för hemmaladdning som den gör för bostadsrättsföreningar, företag eller offentliga laddpunkter.

  Garo GLB på en vägg

  Uppkopplad med Wifi

  Med Garo GLB har du möjlighet att koppla upp via Wi-Fi vilket ger dig tillgång till en rad smarta funktioner. Du kan med Wi-Fi uppkopplingen bland annat:

  • Uppdatera mjukvaran i laddboxen
  • Se över din förbrukning
  • Schemalägga din laddning

  RFID-läsare skyddar mot otillåten användning

  Det kan kännas behagligt att veta att det bara är just de personerna du önskar som har möjlighet att använda din laddbox. Detta löses enkelt med hjälp av en RFID-tagg.

  Det betyder att man använder sig av brickor som man visar upp för RFID-läsaren. Har du som ägare godkänt RFID-brickan kommer laddstationen låsas upp.

  Har du däremot inte godkänt den specifika brickan kommer det inte fungera att ladda. Det är enkelt att både registrera och avregistrera RFID-brickor i webbgränssnittet.

  Förberedd för lastbalansering

  Kanske du hört talas om dynamisk lastbalansering. Vad det egentligen innebär är att du “skyddar huvudsäkringen”. Vid dynamisk lastbalansering används en extern mätare som placeras i elcentralen i ditt hem.

  På det viset får laddboxen reda på hur mycket el som används i resterande delar av hemmet och kan sedan anpassa hur mycket el som används när du laddar din elbil. Du slipper därmed att huvudsäkringen löses ut men också att skaffa ett mer kostsamt elnätsabonnemang.

  Garo GLB är förberedd för dynamisk lastbalansering. Mjukvaran som krävs ingår alltså i laddboxen. För att lastbalanseringen ska bli dynamisk krävs däremot en extern energimätare som placeras i din elcentral.

  Stor kontroll genom webbgränssnittet

  Garo GLB har ett webbgränssnitt där du bland annat kan:

  • Se status, aktuella mätvärden och schemalagd styrning. Bestäm vilka dagar och tider som laddboxen ska vara åtkomlig eller schemalägg laddning.
  • Översikt utav energiförbrukning. Se diagram som visar energiförbrukning över tid. Du kan själv välja både år och månad du vill titta på.
  • Ändra laddboxens inställningar för RFID. Lägg enkelt till och ta bort användare som har tillgång till din laddbox.

  Du kommer åt webbgränssnittet genom att ansluta till samma nätverk som laddboxen; antingen via din mobiltelefon, surfplatta eller dator.

  Vad kostar Garo GLB inklusive installation?

  Kostnaden för en Garo GLB inklusive installation ligger på 10 805 kr hos företaget Evify. Priset är efter det gröna skatteavdraget och innefattar en standardinstallation.

  Vilka bilmodeller kan ladda med Garo laddbox?

  Garo laddbox kan ladda alla typer utav elbilar och laddhybrider. Laddboxen är nämligen kompatibel med laddkablar av både typ 1 och typ 2.

  Har Garo laddbox någon tillhörande app?

  Nej, Garo laddbox har ingen app. Istället finns ett webbgränssnitt som du kommer åt genom att logga in på samma nätverk som laddboxen är uppkopplad mot.